dimecres, 21 d’octubre del 2009

PRESENTACIÓ



Aquest bloc pertany al grup B de tronc comú de 2on de Magisteri, a la Facultat CPCEEB de la URL. La edició i manteniment del seu contingut esdevindrà de la cooperació conjunta dels alumnes d'aquest grup classe que vulguin participar-hi.

La intenció és fer un recull ordenat i esquemàtic dels recursos educatius de caràcter audiovisual que van nodrint les sessions teòriques, de manera que aquest espai esdevingui una guia d'estudi a l'abast de tothom. Val a dir que sempre que els recursos estiguin disponibles a la xarxa, hauríem d'intentar no només referenciar-los, sinó també enllaçar-los per poder gaudir d'ells directament a aquest blog. Si no podem trobar-lo a cap espai web gratuït, la cita serà només orientativa per poder cercar el recurs visual a la biblioteca de la facultat.
La possibilitat d'afegir comentaris a cada publicació pot esdevenir en un espai de debat reflexiu i enriquidor, però també serà interessant l'aportació d'altres recursos relacionats amb cada un dels treballats a classe ( webs, llibres, pel·lícules, etc)
Donat que qualsevol company podrà fer publicacions, seria convenient signar cada una de les publicacions amb el vostre nom.
Us animo a participar en aquesta idea de cooperació.
Jordi Bermúdez Martos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada