diumenge, 25 d’octubre del 2009

"En el vientre materno", vist el 22 d'octubre de 2009. m



Aquest documental de National Geographic ens ofereix imatges espectaculars de l'interior del ventre matern, al llarg del període de gestació, fent servir tecnologia 3D i 4D.

En què consisteix?
El punt de partida han estat ecografies en tres i quatre dimensions, ja disponibles en hospitals però que mai s'havien mostrar abans per televisió. Aquestes imatges s'han tractat informàticament amb tècniques digitals avançades i esdevenen el resultat de fondre la realitat amb la recreació digital.

Imatges

Si teniu interès en recuperar les imatges impressionants del vídeo, ho podeu fer a aquesta galeria publicada per http://www.20minutos.es/

Vídeo

A la xarxa, està disponible aquest documental de manera fragmentada en 11 capítols. Podeu veure'ls en línia o descarregar-los fet servir els següents enllaços:

  • Veure "El vientre materno" des del servidor de Terra amb Windows Media Player:

mms://stream2.terra.es/multimedia/video/ciencia/natgeo/ng0088-01.wmv

Canviant la xifra de la part final de l'enllaç, es pot veure fins al capítol 11.

Per poder descarregar el documental

Per poder baixar el documental "El vientre materno" al disc dur, podeu descarregar el streaming del vídeo al disc dur molt fàcilment fent servir el programa cocsoft stream-down. ( versió gratuïta de proba , amb totes les opcions activades, per un període de 30 dies)

Jordi Bermúdez Martos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada